Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Γάμος-βάπτιση στο κτήμα "Νεφέλες".

Ο Δημήτρης και η Λήδα παντρεύτηκαν στις 6/9/13 στους Άγιους Θεοδώρους στο Γέρακα, και ταυτόχρονα βάπτισαν την κορούλα τους Ελένη. Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα "Νεφέλες" στο Κορωπί.
Το Lifetime Events ανέλαβε εξ'ολοκλήρου τη διακόσμηση και τις ανθοσυνθέσεις, καθώς και άλλες λεπτομέριες του γάμου και της βάπτισης, όπως τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες κλπ.

Η εκκλησία ντύθηκε στα ροζ καθώς επιθυμία του ζευγαριού ήταν η διακόσμηση να παραπέμπει όχι μόνο στο γάμο αλλά και τη βάπτιση. Τεράστιες μπαλονοσυνθέσεις σε σχήμα λουλουδιού δεξιά και αριστερά της εισόδου του ναού, συμπλήρωσαν όλο το σκηνικό και έδωσαν μια χαρούμενη και ανάλαφρη νότα.















Έξω απ'την εκκλησία στήθηκαν 2 τραπέζια, ένα για το γάμο και ένα για τη βάπτιση. Στο πρώτο τραπέζι τοποθετήθηκε το καλάθι με τις ρομαντικές μπομπονιέρες σε σχήμα καρδιάς που επιμελήθηκε το Lifetime Events, όπως επίσης και τα καλαθάκια με το ρύζι, και λίγο μετά, κούτες με παραδοσιακά αμυγδαλωτά της Άνδρου απ'όπου κατάγεται η νύφη.
Το δεύτερο τραπέζι της βάπτισης είχε επιμεληθεί το Cake Palace (cakepalace.blogspot.gr). Σ'αυτό τοποθετήθηκαν τα καλάθια με τις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης σε σχήμα καραμέλας (γεμάτες ζαχαρωτά), και τα κουτάκια με τα μπισκοτάκια της βάπτισης.





Επιπλέον αναλάβαμε το στολισμό του αυτοκινήτου που πήγε τη νύφη στην εκκλησία. Καθώς στο γάμο θα υπήρχε έντονο το στοιχείο του ρομαντικού, επιθυμία της νύφης ήταν να στολιστεί το αυτοκίνητο με λουλούδια που να σχηματίζουν καρδιά.






 Και η νυφική ανθοδέσμη ήταν δημιουργία μας. Ρομαντική, κομψή, λιτή αλλά ταυτόχρονα πλούσια.



Τέλος, η δεξίωση έγινε στο κτήμα "Νεφέλες", έναν πραγματικά πανέμορφο χώρο στο Κορωπί, που μας έδωσε πολλές ιδέες και επιλογές διακόσμησης. Ενδεικτικά σας δείχνουμε κάποιες φωτογραφίες που τραβήξαμε στα γρήγορα, αλλά περιμένουμε πολλές περισσότερες και καλύτερες απ'το φωτογράφο!

Στην πισίνα του κτήματος, τοποθετήκαν 3 γιγάντια πλωτά μπαλόνια με τα ονόματα του ζευγαριού και του μωρού τους. Πραγματικά πρωτότυπη ιδέα που κόσμησε το μέσο του χώρου της δεξίωσης.


Για κάθε τραπέζι της δεξίωσης, εκτός απ'την κεντρική γυάλα με το λουλούδι και το ρεσό, φτιάξαμε ανθοσυνθέσεις σε χάρτινα κουτάκια με ροζ κορδέλα, τα οποία και πήραν μαζί τους οι καλεσμένοι φεύγοντας σαν αναμνηστικό δώρο.


Στο νυφικό τραπέζι βάλαμε ανθοσυνθέσεις σε μπαμπού καλάθια, σαν εκείνες στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γωνιά με την ρομαντική κούνια που φτιάξαμε, και το τραπέζι με το ευχολόγιο.


  

Και μερικές ακόμα λεπτομέρειες της διακόσμησης του χώρου.






3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστασια ολα φαινονται πολυ ομορφα! Να σου κανω μια ερωτησουλα? Τι λουλουδι ειναι αυτο που εχετε βαλει στη γυαλα στο κεντρο των τραπεζιων των καλεσμενων? Το μεγαλο ροζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή