Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

παρτυ γενεθλίων στο Blanos Park

Το Blanos Park είναι ένας όμορφος χώρος ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους όπου μπορείς να οργανώσεις παιδικά πάρτυ με πολύ παιχνίδι για τα παιδιά, χαλαρή και ξέγνοιαστη παρέα για τους γονείς και ευχάριστες εκπλήξεις για όλους.


Δύο αγαπημένα αδελφάκια αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους την ίδια μέρα, και οι γονείς τους επέλεξαν εμάς για τη διοργάνωση του πάρτυ τους. Το Life Time Events ανέλαβε να διακοσμήσει το χώρο που θα γινόταν το πάρτυ, καθώς και να ετοιμάσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Καταρχήν, επειδή οι ηλικίες των παιδιών ήταν διαφορετικές, φτιάξαμε με μία ωραία κατασκευή το νούμερο της ηλικίας τους, από ροζ λουλούδια για τη μικρή μας πριγκήπισσα και μπλε παπιγιόν για το νεαρό μας ιππότη.




Παράλληλα περίμενε μια έκπληξη τους μικρούς μας καλεσμένους στην είσοδο του πάρτυ: "απαγορευόταν" η είσοδος στα παιδιά εάν δεν φορούσαν πρώτα αυτά που τους είχαμε ετοιμάσει, δηλαδή ροζ λουλούδια στα μαλλιά για τα κορίτσια και μπλε παπιγιόν για τ'αγόρια. Βέβαια οι μικροί μας φίλοι βρέθηκαν σε δίλημμα γιατί απ'τη μια ήθελαν πολύ να μπουν στο πάρτυ απ'την άλλη όμως ντρέπονταν να τα φορέσουν. Τελικά υπερίσχυσε η επιθυμία τους να μπουν, κιέτσι υπέκυψαν στο δίλημμα!



Τα τραπέζια του χώρου διακοσμήθηκαν με συνθέσεις από μπλε και ροζ μπαλόνια καθώς και με μπουκέτα από γλειφιτζούρια σε διάφορες γεύσεις.






Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια συνολική εικόνα της διακόσμησης του χώρου που μας φιλοξένησε καθώς και μια γενική άποψη όσων φτιάξαμε.












Το cakepalace.blogspot.gr ανέλαβε να φτιάξει τις τούρτες για τα 2 αδελφάκια με θέμα το κάστρο της μικρής πριγκήπισσας και το κάστρο των ιπποτών.






Καθ'όλη τη διάρκεια του πάρτυ, τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι, κάτω απ'την επίβλεψη των υπεύθυνων του χώρου, κιέτσι οι γονείς απόλαυσαν ξέγνοιαστα λίγες ώρες χαλάρωσης και καλής παρέας.




Όμως επειδή όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους, άλλη μια ευχάριστη εκπληξούλα περίμενε τους μικρούς μας φίλους κατά την αναχώρησή τους απ'το πάρτυ.
Το Life Time Events ετοίμασε ευχαριστήρια δωράκια για όλα τα παδιά: κούπες για τα αγόρια και για τα κορίτσια με θέμα το κάστρο, γεμάτες με ζαχαρωτά και 1 μεγάλο μπισκότο-κάστρο για τον καθένα που μας έφτιαξε το Cake Palace.






Μικροί και μεγάλοι πέρασαν υπέροχα και έφυγαν ενθουσιασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου